Hvilken form for teambuilding skal I prøve i 2020?

teambuilding

2019 lakker mod enden, og det betyder, at vi lige om lidt går ind i det nye år. Et nyt år betyder nye fortsætter, nye planer og nye muligheder. Vil du sikre dig, at din virksomhed kommer godt fra start i 2020? Så er teambuilding med AWA den ultimative løsning. Hvorfor det, spørger du måske? Læs med i blogindlægget, og få svaret!

Teambuilding: en investering, der betaler sig

Har du nogensinde prøvet at være en del af en gruppe, hvor I var fuldstændig på bølgelængde med hinanden? Hvor I forstod at arbejde seriøst, samtidig med at I havde det sjovt? Hvor alt bare spillede uden problemer? Hvis ikke, så har du det til gode. Dét er nemlig det scenarie, som teambuilding kan hjælpe din virksomhed med at opnå. Teambuilding bringer folk tættere sammen. Det åbner op for dialogen og det gode samarbejde, hvor medarbejdere forstår og styrker hinanden. Det er på alle måder noget, som gavner virksomheden – også økonomisk. Selvom teambuilding starter med at være en udgift, har det hurtigt tjent sig hjem igen. Når teamet fungerer, arbejder medarbejderne nemlig mere effektivt, og det er med til at øge omsætningen.

Musik, action eller mad og drikke?

Teambuilding er langt mere end menneskepyramider og orienteringsløb. Selvom disse aktiviteter også har deres kvaliteter, er det vigtigt at understrege, at der findes mange forskellige former for teambuilding – også aktiviteter, man ikke umiddelbart forbinder med det. Teambuilding handler nemlig i bund og grund bare om, at man laver nogle aktiviteter sammen. Derfor kan en aktivitet fx også være at lave mad eller at tage på byvandring. Har du ikke overskud eller kreativitet til selv at stå for eller finde på noget at lave? Så er det heldigt, at hjælpen er lige i nærheden!

AWA gør sig umage

Det er vigtigt at afholde teambuilding i en virksomhed. Dét ved AWA – også kendt som After Work Arrangement. De vil gerne hjælpe med at skabe det gode arbejdsmiljø i virksomheder. Derfor har de specialiseret sig i at afholde teambuildingarrangementer for virksomheder. De sørger for at tilrettelægge arrangementet, så det er skræddersyet til din virksomhed. Dermed er du garanteret maksimalt udbytte – helt uden at du skal lave noget. Lyder AWA som den rette samarbejdspartner for din virksomhed? Hvis de skal planlægge teambuilding for dig, så kontakt dem på deres hjemmeside. Så er der snart en masse sjove oplevelser at se frem til i 2020.