Den mest populære frokostordning i København

Den mest populære frokostordning i København

I dag vil jeg tale lidt om frokostordninger her på bloggen, jeg har nemlig lige læst om den mest populære frokostordning i København i gratisavisen Metro. Det er en frokostordning fra Nordic Catering, som er blevet utrolig populær på meget kort tid. Så populær, at Nordic Catering slet ikke kan følge med. 

Den mest populære frokostordning i København fra Nordic Catering

Nordic Catering har skabt den mest populære frokostordning i København til dato, og de er så populære, at de slet ikke kan følge med. Det har jeg lige læst i gratisavisen Metro. Flere og flere firmaer skriver sig op til deres catering service, fordi deres udvalg af mad er vildt lækkert. For det ikke skal være løgn, så har de i min virksomhed og lige startet frokostcatering med Nordic Catering. Derfor kan jeg sagtens skrive under på, at hypen 100% holder. Hver dag kommer Nordic Catering med vores mad klokken 11.30 og så sætter de det pænt op i vores frokoststue. I vores firma går vi alle til frokost klokken 12, og sidder sammen og spiser. Selvfølgelig kan nogen lige komme lidt efter, eller være ude af huset, men som regel spiser vi alle sammen.

Super lækker frokost med Nordic Catering

Vi får serveret super lækker mad fra denne populære frokostordning i Købehavn. Der er både varme og kolde retter, hvilket jeg synes er super fedt, da folk jo har forskellige præferencer til frokost. Nogle kan lide at spise varm mad når som helst, og nogle foretrækker varm mad til aftensmad og kolde retter til frokost. Så derfor er det super fedt, at de giver alle muligheden for at være tilfredse og mætte. Vi får altid ingredienser, som passer til årstiden, så vi har fået en del vintermad. Det synes jeg bare er lækkert, og det viser også, at Nordic Catering har en holdning til naturen og miljøet ved kun at bruge de råvarer, som er tæt på dem. I sidste uge fik vi kålsalat med søde kartofler, græskarkerner og forskellige grøntsager. Der var også lasagne og varmt kød, kartoffel- porrersuppe med bacontern, samt friskbagt brød og rugbrød. Derudover kommer der altid nogle snacks og en lille dessert, hvis man nu har en sød tand hen mod eftermiddagen. Det har jeg 😀 Dessert har indtil videre være forskellig kage, ris ala mande (det er vel snart jul), pebernødder, ingefær cookies og varm kakao lavet på 70% chokolade. Mums, siger jeg bare.

Læs mere her.