Fedtsugning på hals er forskelligt fra menneske til menneske

Fedtsugning på din hals kan hjælpe dig af med overskydende fedt

Hej bloggen! I dag skal vi tale om fedtsugning på hals og kæbelinie. Det er noget, som er forskelligt fra menneske til menneske. Det er bestemt allerede i puberteten, hvor mange fedtceller vi hver især har, og hvor de er placeret. Læs med og lær meget mere om din krop og dine muligheder.

Fedtsugning på kæbelinje og hals

Som samt er placeringen og antallet af kroppens fedtceller fastlagt allerede i puberteten. Det er lige så forskelligt fra menneske til menneske, som vi er beboere på jorden. Det er altså meget forskelligt fra dig og din familie, men også venner kollegaer og alle andre, hvordan du kommer til at se ud. Fedtceller placeres forskelligt og udhober forskellige steder. Det kan være arme, mave, lår, baller, hofter og for nogle altså også kæbe og hals. Derfor skal vi tale om fedtsugning på hals og kæbe, som kan hjælpe, hvis du har problemer med for meget fedt i dette område, som du er ked af – læs mere her. Dette kan du få ordnet hos Bonnie Erichsen, som er super dygtig. På deres hjemmeside, som jeg har linket til lidt længere oppe, fortæller de, at det er en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen før du for din operation. Lægen tager billeder og markerer på billederne, hvor fedtsugningen foretages og så diskuteres tungebenets placering og hudens kvalitet, så du kan overveje mulighederne for en fedtsugning.

Vi er alle forskellige

Grunden til, at lægen tager billeder og diskuterer tungebenets placering og hudens kvalitet, er så du ved, hvad netop du kan forvente af din operation. Operationen foretages oftest i lokalbedøvelse, og en  halv time før operationen får du smertestillende. Dette er som oftest Panodil og Ibobrufen samt et binyrebarkhormon, Dexametason, mod hævelse. Det betyder, at du godt kan køre bil, efter du har sundet dig et par timer efter operationen. Du kan selvfølgelig også spørge familie eller venner, om de vil køre dig, hvis du føler dig tryggere ved dette. Du skal være opmærksom på, at har du “hamsterposer” på halsområdet, så forsvinder de desværre ikke helt i din fedtsugning på hals og kæbe. Dette vil lægen også tage en snak med dig om. De vil dog blive reduceret og er ikke afhængige af, om du får fjernet hudoverskud ved mundvigene også. Jeg håber, at du er blevet klogere!

Læs også mere på bloggen lige her. Ha’ en dejlig dag!