Fedtsugning på din hals kan hjælpe dig af med overskydende fedt

Fedtsugning på din hals kan hjælpe dig af med overskydende fedt

Hej bloggen! I dag skal vi tale om Bonnie Erichsen – nærmere bestemt fedtsugning på hals og kæbelinie. Det er forskelligt fra menneske til menneske, hvor mange fedtceller man har, og hvor de er placeret. Nogle har en del overskud af fedtceller på hals og kæbelinie, men en fedtsugning kan hjælpe dig af med det. 

Fedtsugning på din hals og kæbe hjælper på overskydende fedt

Som sagt skal det i dag handle om fedtsugning på hals og kæbelinie. Det er forskelligt for os alle, hvor mange fedtceller vi har, og hvor de er placeret. Nogle har en del omkring hals og kæbeparti, hvilket kan genere dem. Placeringen og antallet af kroppens fedtceller er faktisk fastlagt allerede i puberteten. Man kan sige, at det allerede på den tid er bestemt, hvor man tager på, hvis fedtcellerne bliver større. Det er altså ikke op til dig selv, hvordan du træner og spiser, og hvor du så tager på og bliver tonet og hvor det er lidt sværere. Hos Bonnie Erichsen kan man få foretaget en fedtsugning på hals og kæbeparti, for at komme dette problem til livs. Det kan være utroligt generende, hvis man har kæmpet med det i lang tid og spiser rigtigt og træner ofte.

Selve operationen

Selve fedtsugningsoperationen foretages i lokalbedøvelse ved mindre man meget gerne vil i fuld narkose. Det er nemmere at komme sig efter lokalbedøvelse, end det er efter fuld narkose. Med lokalbedøvelse får du en halv time før operationen smertestillende medicin (Panodil eller Ibubrofen) samt et binyrebarkhormon, Dexametason, som er mod hævelse. Så hvis du vælger lokalbedøvelse, betyder det altså, at du kan køre bil, efter du har sundet dig et par timer efter operationen. Dette gør det hele ret meget nemmere, end at være afhængig af, at blive hentet. Men det er selvfølgelig helt op til dig selv. Fedtsugning på hals og kæbe foregår gennem et lille snit på en halv centimeter foran hvert af dine øre og under hagen. Herfra føres en kanyle ind og fjerner overflødige fedtceller. Sårene lukkes med et enkelt sting, og herefter får du komprimerende bandage om hovedet, som skal holde sårene fri fra berøring og snavs. Trådene fjernes efter ca. en uge, så der er ikke særlig lang tid, hvor man skal vente på at komme tilbage til normalen. Du kan læse meget mere om denne nemme operation inde på Bonnie Erichsens hjemmeside. Du kan også læse mere her på bloggen om sundhed og mange andre emner.