Fedtsugning på din hals med Bonnie Erichsen

fedtsugning af hals hos Bonnie Erichsen

Hej bloggen! I dag skal vi tale om fedtsugning på hals og kæbe hos Bonnie Erichsen. Bonnie Erichsen er en super dygtig læge, som har mange års erfaring med fedtsugning af forskellige steder på kroppen. Det bliver gjort med bitte små nåle, så der ingen synlige ar kommer efterfølgende. Læs med!

Bonnie Erichsen hjælper dig med fedtsugning af hals og kæbe

Det er lige så forskellige fra person til person, som vi er mennesker på jorden, hvor man har fedtdepoter på kroppen. Dette er noget, som er bestemt i ens DNA, som man jo er født med. Det bliver fastlagt i puberteten, hvor ens krop begynder at ændre sig og man som kvinde får former, og som mand bliver mere mandlig. Derfor er det forskelligt, om man har fedtdepoter på lår, numse, mave, hals og kæbe eller måske overarme. Har du problemer med dine fedtdepoter på hals æg kæbe, kan du for eksempel få en fedtsugning af hals hos Bonnie Erichsen. Dette har de, på hendes klinik, mange års erfaring i. Du kan læse mere om deres praksis inde på deres hjemmeside. Herinde fortæller de om, hvordan det foregår før selve operationen, som er super hurtig og ikke efterlader dig med de store men. Du kan endda køre hjem efter operationen.

Få din fedtsugning finansieret

Hvis du gerne vil have en fedtsugning af hals, men ikke helt har råd til at betale hele beløbet for operationen på én gang, så kan du faktisk få det finansieret. Dette har du mulighed for at ansøge om inde på Bonnie Erichsens hjemmeside. Alt du skal gøre, er at udfylde ansøgningen, underskrive med dit NemID, og hvis du godkendes, så udbetales beløbet til klinikken. Herefter er alt du skal gøre, at betale dit lån af. Det er super nemt og hurtigt, og så kan du gå igang med dit forløb med Bonnie Erichsen. Til den første konsultation med lægen, er det en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med. Det er til dette møde, at lægen tager billeder og markerer på billederne, hvor fedtsugningen foretages. Tungebenets placering og hudens kvalitet diskuteres så du kan overveje mulighederne for en fedtsugning. Her afstemmer I også forventninger, så alle er glade efter selve operationen er overstået. Hvis du blot tager operationen i lokalbedøvelse, så kan du køre hjem bagefter.

Du kan også læse mere på bloggen, hvis du klikker lige her. Ha’ en dejlig dag!