Det er ikke besværligt, at få en fedtsugning af din hals

fedtsugning af hals hos Bonnie Erichsen

Hej bloggen! I dag skal det handle om fedtsugning af hals og kæbelinje. Det er et sted, som nogle mennsker kan have problemer med ophobning af fedt, og derfor skal vi i dag tale om, hvordan man kan komme af med det. Læs med og lær meget mere.

Fedtsugning på kæbelinje og hals hos Bonnie Erichsen

Det skal som sagt handle om fedtsugning på kæbelinje og hals hos Bonnie Erichsen og hendes dygtige medarbejdere i dag. De har mange års erfaring indenfor fedtsugning på kroppen, så derfor kan du trygt kontakte dem, når du gerne vil have foretaget en sådan. Men først og fremmest lad os tale lidt om fedtdepoter. Det er forskelligt fra person til person, hvor man ophober fedt i kroppen. Dette er allerede afgjort i puberteten. Det kan være overarme, lår, baller, hage, hals, mave osv. Det er altså ikke noget, som du selv kan ændre med træning. Dog skal det siges, at regelmæssig træning og god kost har en stor indvirkning på, at dine fedtdepoter er mindre ophobede. Stadig kan det være rigtig svært at træne sig væk fra en dobbelthage, og det er her Bonnie Erichsen kan være en stor hjælp for dig. Læs med nedenfor, hvor jeg vil give dig flere detaljer.

Konsultation inden fedtsugning

Før din fedtsugning af hals og kæbe skal du se lægen til en konsultation. Her er det en god idé at tage en mor, søster eller ven med, som kan hjælpe dig med at huske alle detaljerne omkring fedtsugningen. Der er nemlig nogle ting, som du skal huske før selve fedtsugningen. Derudover gennemgår I sammen, hvordan lægen kan hjælpe dig med din unikke krop. Alle er som sagt forskellige, og derfor er det også forskelligt, hvad lægen kan gøre fra situation til situation. Operationen foretages oftest i lokalbedøvelse, hvor du en halv times tid før operationen får Panodil og Brufen samt et binyrebarkhormon, Dexametason, mod hævelse. Dette er godt, fordi det betyder, at du godt kan køre bil, efter du har sundet dig et par timer efter operationen. Du kan også få en ven eller et familiemedlem til at hente dig, men det er ikke et must. Dog kan det være dejligt, så du bare kan slappe af efter din fedtsugning. Men føler sig jo selvfølgelig lidt medtaget, selvom generne er minimale når du har en læge som Bonnie Erichsen.

Du kan læse meget mere lige her på bloggen!