VVS i Rødovre og København

VVS i Rødovre og København

Er dit vandrør sprunget? Har du brug for en udskiftning af armatur på badeværelset eller i køkkenet? Hedegaard VVS i Rødovre laver ikke kun almindelige VVS-opgaver. De hjælper dig på en lang række af områder, når du har mindre VVS-opgaver eller større byggeprojekter igang i dit hus. Læs med på bloggen!

VVS i Rødovre og København løser en lang række opgaver

Hedegaard VVS har base i Vanløse, men laver også mange VVS-opgaver i Rødovre, Albertslund, Høje Taastrup, Lyngby-Taarbæk, Hedehusene, Greve og andre kommuner i udkanten af Storkøbenhavn. Hvis du er i tvivl, om de kommer ud til netop din adresse, så skal du bare kontakte dem. De er super servicemindede og hjælpsomme. Du kan finde Hedegaard VVS’s kontaktinformationer inde på deres hjemmeside, via linket øverst i denne blogpost. Hedegaard VVS løser en lang række opgaver i Rødovre og andre byer. Det er ikke kun de “almindelige” VVS-opgaver, de kan løse. De er også specialister i nybyg og renovering af både badeværelser og køkkener, så hvis du har et større projekt igang, så kontakt Hedegaard VVS for at få et tilbud på en pris på netop dit projekt. De har et stort netværk af håndværkere, så de kan også hjælpe dig med murer- og tømrerarbejde.

Skift til naturgas eller fjernvarme

Noget andet, som Hedegaard VVS i Rødovre kan hjælpe dig med, er at skifte til enten naturgas eller fjernvarme. Det kan være, at du har lagt mærke til, at din varmeregning er røget i vejret. Så er det måske tid til et skift, og dette kan Hedegaard VVS også hjælpe dig med.

Hedegaard VVS har 12 ansatte fordelt på svende, lærlinge og kontoransatte. Derudover har de som sagt en række af samarbejdspartnere indenfor for de øvrige håndværksbrancher. Disse partnere har de hyppigt arbejdet sammen med, og har derfor erfaring og tillid til kvaliteten, som de tilbyder. Det er derfor super nemt at hyre Hedegaard VVS, fordi de har en række andre slags håndværkere på ærmet, skulle du have brug for det. De har høje ambitioner omkring deres arbejde, som blandt andet lyder på, at være blandt de mest troværdige virksomheder i branchen. De bestræber sig derudover på et højt fagligt niveau, og du kan være sikker på, at de aldrig foretager skader på kundernes hjem, efterlade beskidte gulve, og at de altid rydder pænt op efter dem selv. Det er almen etikette, som det dog desværre langtfra er alle, der overholder.

Læs mere her.