Haveanlæg – Din have

Få hjælp til dit haveanlæg her!

Der er ingen tvivl om at hvis man har en have, så ønsker man at den ser pæn og vedligeholdt ud. Dette er den ideelle situation, men samtidigt ved man også godt at der ligger et kæmpe stykke arbejde i det. Det er nemlig ingen hemmelighed, at haven ikke bare blomstrer af sig selv. Men rent faktisk behøver det ikke være så svært, at pleje og vedligeholde sin have. Så længe man tænker over hvor man placerer sine planter. Hvis man dermed lægger sit haveanlæg således at planter med de samme behov står sammen, kan man spare sig selv en hel masse tid. Læs meget mere om hvordan, i denne artikel.

Haveanlæg – Omlægges den?

Hvis du ønsker at optimere din tidsbrug i haven, giver det god mening at inddele sine planter efter hvilke plejekrav de har og hvor ofte de skal plejes, vandes eller klippest til. Hvis din have allerede er etableret, kan de være en ide at omlægge den. Det kan nemlig spare dig en masse tid. Du skal placere dine store planter, med lave plejekrav i bunden af haven. Derimod placeres de planter der har brug for meget opmærksomhed ved terrassen eller indgangen. På denne måde skal du ikke særlig langt inde i haven og du behøver ikke gå rundt i alle afdelinger af dit haveanlæg. Men hvis du ender med at omlægge din have, kan det være en ide at få hjælp. Det er nemlig et stort stykke arbejde, hvis man ikke har kræfterne til det.

Hvem kan hjælpe mig med mit haveanlæg?

Det er selvfølgelig en god idé at undersøge de forskellige muligheder når det gælder ens haveanlæg. Der er mange virksomheder derude som kan klare opgaven. Men det handler om at få bedste værdi for pengene. Forrige år stod jeg i den situation, hvori jeg lige var flyttet til Nordsjælland, tæt på København. Min kone og jeg havde købt huset, som var utrolig smukt. Haven var derimod ret forfalden og vi blev enige om at investere i et haveanlæg hvis vi skulle flytte ind. Jeg forhørte mig rundt og fik at vide af en kammerat at han havde fået omlagt sin have hos GP Anlæg. Jeg endte med en smuk have og en rigtig god aftale hos virksomheden. Top professionelt og altid på papiret!

 

Hvis du derimod bor i lejlighed, uden en tilhørende have, er det vigtigt at der er nogen der passer på din og naboernes ejendom. Den bedste ejendomsservice i København ordner alle de praktiske ting!