Har du brug for ejendomsservice i København?

Har du brug for ejendomsservice i København?

Så er du kommet til den rette blogpost. I dag på bloggen skal det nemlig handle om hvilke typer Ejendomsservice i København, der findes. Hvad kan du forvente? Hvor skal du lede efter god service? Jeg gennemgår det hele, og du skulle gerne gå herfra meget klogere og sikker på, hvad du skal gøre. 

Har du brug for ejendomsservice i København?

Det kan være, at du bor til leje i et større lejlighedskompleks eller måske ejer du en lejlighed i et boligbyggeri. Der har I med sikkerhed brug for, at få lavet nogle praktiske ting, som at få slået græs, ryddet sne og taget skrald væk. Men også mere avancerede service som, hvis en vaskemaskine går i stykker eller hvis et vandrør springer. Mange boligbyggerier har en vicevært fast tilknyttet deres bolig, og det er netop denne service, som Rengørings Agenterne tilbyder. En fast vicevært, som I kender og som kender jer og jeres bolig. De tilbyder ikke kun ejendomsservice i København centrum, men også på Amager. Derudover tilbyder de ikke kun ejendomsservice i lejlighedskomplekser, men også hos firmaer, som har brug for at få tilknyttet en vicevært. Inde på Rengørings Agenternes hjemmeside, som jeg har linket til tidligere i blogposten, kan du se en video, som fortæller om alle de service, som de tilbyder.

Lang liste af ejendom- og firmaopgaver løses

Du kan også se den lange liste af opgaver, som Rengørings Agenterne løser, inde på deres hjemmeside. Derudover er det værd at nævne, at de er et miljøvenligt rengøringsfirma, som altså går op i at bruge gode rengøringsmidler, når de tager ud og laver ejendomsservice i København og på Amager. Du kan også se ansigter på hele holdet, når du går ind og læser om firmaet. Der er  nogle, som laver graffitirens og vinduespudser, nogle som står for trappevask, nogle i det administrative, nogle som står for ejendomsservice og nogle som står for erhvervsrengøring. De har også en del samarbejdspartnere, som kan hjælpe med elektrikeropgaver, mureropgaver, tømreopgaver, VVS, maleropgaver, gulvarbejde, kloakarbejde, rengørings artikler og maskiner. De har deres egne maskiner med, så I skal aldrig sørge for at have maskiner klar til dem, eller tage ud og købe nye maskiner, rengøringsartikler eller rengøringsmiddel. Inde på deres hjemmeside er alt du skal vide, for at tage kontakt til dem, så det er bare med at komme igang.

Hvis du skal bruge en VVS’er, så kan du læse mere om det her.