Skrothandler tager dit skrald

Hej alle sammen. I dag skal det handle om en skrothandler, som kan tage alt det jern-, kabel-, kobber-, og metalskrot som du gerne vil af med.

Hej alle sammen. I dag skal det handle om en skrothandler, som kan tage alt det jern-, kabel-, kobber-, og metalskrot som du gerne vil af med. Og med hele fem forskellige modtagepladser spredt rundt i både Danmark og i Sverige, så kan du regne med, at dette firma er tæt på dig. 

Skrothandler tager imod dit skrald, men kan også hente det hos dig

Har du en virksomhed, hvor du har meget jernaffald? Eller måske kobber eller kabelskrald? Så er det nu, du skal spidse øre. Det skal nemlig handle om en skrothandler, som kan hjælpe dig af med dit skraldeproblem. Og hvordan det? Tænker du måske. Jamen det skal jeg fortælle dig. Denne skrothandler tager imod dit skrald på en af deres 5 modtagerpladser som er spredt rundt i både Danmark og Sverige. Der er dog nogle ting, som du skal være opmærksom på med hensyn til dit skrald. For at skrothandleren kan godtage dine jernspåner, så skal jernspånerne være rene og fri for affald. Du skal altså sørge for at rense dem godt, så de kan smides ud. Det gælder både affald i form af jord, sten og andet lignende affald, men også i form af andre typer spåner, f.eks. plastikspåner, metal spåner og andet.

Det gælder alle typer for skrald

Men vi kender jo udemærket godt til regler om, at skrald skal sorteres, før det kan smides ud i de forskellige kategorier. Det gælder også grøntaffald, pap, plastik osv. Så det er ikke så mærkeligt, at denne skrothandler beder om, at skraldet ikke indeholder alle mulige andre ting end netop det produkt, som det er. Når det gælder kabler, så kan man smide kobber kabler, aluminiums kabler, blandede kabler med stik, søkabler og kabler med stålkappe ud hos denne skrothandler. Indenfor metalskrot tager de imod: kobber, messing, aluminium, zink, rustfrit stål og bly. Indenfor kobber skal du dog være opmærksom på, at der er nogle udvalgte friktioner, som er Raffineringskobber, nyt kobber, kobber med lak, luftledning, millberry, el-kobber samt kobberkabler. Hvis denne skrothandler er helt ny for dig, og du aldrig har hørt om dem, så håber jeg, at denne blogpost har været en hjælp. De anbefaler nye kunder, at kontakte den afdeling, der ligger tættest på dig og din virksomhed. Du kan også kontakte dem via telefon, som du kan finde information om inde på deres hjemmeside.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.