Kristendom kultur og kommunikation: de tre k’er

I dag skal vi tale om de tre k'er: Kristendom kultur og kommunikation. Kender du til denne uddannelse?

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om de tre k’er: Kristendom kultur og kommunikation. Kender du til denne uddannelse? Det er en uddannelse dannet af Diakonissestiftelsen, som ud over uddannelse og har mange andre super gode tiltag for syge i vores samfund. Læs med i dag og lær meget mere.

De skal handle om de tre k’er: Kristendom kultur og kommunikation

Hvorfor vælge Kristendom kultur og kommunikation? Det skal du stærkt overveje, hvis du brænder for udvikling og projektledelse af frivillige organisationer eller måske kunne tænke dig, at skabe integration på tværs af kulturer? Inde på deres hjemmeside siger de også, at det er for dig, som er interesseret i et studie, der kombinerer grundlæggende livsværdier med viden og indsigt. Hvis du tager denne uddannelse, vil du blandt andet kunne se frem til jobtitler, som Frivillighedskoordinator, Integrationsmedarbejder, Projektleder, eller måske Projektmedarbejder. Lyder det som noget, som du kunne være interesseret i? Du kan læse meget mere på deres hjemmeside via det link, som jeg har sat ind længere oppe i denne blogpost. Inde på deres hjemmeside skriver de selvfølgelig mere om, hvad uddannelsen går ud på. Lige nu er der kæmpe fokus på Coronavirus, som der jo er overalt. Og derfor er uddannelsen også lukket pt. Men dette skal ikke afholde dig fra at søge ind på den i det kommende semester.

Hvad er optagelseskravene?

Og så vi nu er igang med at tale om optagelse på de tre k’er: Kristendom kultur og kommunikation. Hvad er optagelseskravene så? Det synes jeg lige vi skal gennemgå. Deadline for ansøgning er d. 22. marts, så du har til enden af denne uge. Det er med at komme igang, hvis du gerne vil nå det (ikke for at stresse nogen). På kvote 1 søger du ind udelukkende på baggrund af en dansk gymnasial eksamen. Hvis du har taget to ekstra fag på A-niveau, som erstatning for fag på lavere niveau, så får du justeret dit eksamensgennemsnit op ved at gange dit eksamensgennemsnit med 1,03. Dette er en super fed fordel, så jeg håber, at nogle af jer kan nyde godt af dette. Inde på deres hjemmeside kan du selvføgelig læse flere detaljer omkring at kunne gange sit snit. På kvote 2, er der mulighed for at søge ind, for dig, som søger med anden baggrund end gymnasial adgang. Dette er lidt mere indviklet, så der vil jeg anbefale, at du læser godt op på reglerne inde på deres hjemmeside. 

Læs også mere her.