NLP Roskilde: Kommunikation & Terapi

NLP Roskilde: kommunikation og terapi

Jeg har lige afsluttet et længere forløb hos Polonius NLP Roskilde, som har styrket min kommunikation, gjort mig mere selvsikker og højnet min selvværd. Jeg tog både nogle små kommunikationskurser, men gik også til terapi en gang hver tredje uge. Jeg havde brug for at få redt nogle tråde ud. 

Terapiforløb med NLP i Roskilde

Jeg bor i Roskilde, så jeg søge egentlig bare “NLP Roskilde” i søgefeltet på Google. Jeg havde hørt om NLP fra min mor, som arbejder som terapeut, men ikke præcis med denne form. Hun kunne af gode grunde ikke tage mig ind til et forløb, men har været en kæmpe støtte på sidelinien. Blandt andet ved at fortælle mig om NLP. Jeg synes faktisk, at det var utrolig heldigt, at der lå et sted her i Roskilde. Så kan jeg cykle frem og tilbage, hvilket giver mig så meget god energi. Jeg startede først med et par kommunikationskurser, men fandt hurtigt ud af, at jeg havde brug for, at gå mere i dybden med mine problemer. Så jeg fik en tid hos en af de mange terapeuter hos Polonius og hun var så sød. Der har jeg så gået hver tredje uge i 6 måneder.

Jeg har det meget bedre

Igennem mit forløb har vi haft mine forældre inde en gang, og min mand har også været med nogle gange. Det er for at gå mere i dybden med nogle af mine problemer, som af gode grunde stammer fra mine yngre dage. Jeg har lidt af angst og depression i mange år, og jeg var så glad for, at jeg kontaktede NLP i Roskilde. Vi arbejdede med min angst på mange måder, og jeg har faktisk været igennem situationer, som jeg aldrig nogensinde ville havde gjort før. Det er blandt andet at tage en flyver på ferie. Aldrig i mit liv har jeg sat mig op i en flyver uden at bryde helt sammen. Men det gik faktisk fint. Jeg har også været til koncert, hvor der var mange tusinde mennesker. Endnu en angstprovokerende ting.

Hvad er NLP?

Det er en bestemt psykologisk tilgang, der helt enkelt gør det muligt for det enkelte menneske at styrke sine kommunikationsevner, blive bevidst om svagheder, som derefter kan styrkes. Man lærer at komme i mål med sine ønsker. Det skal give selvværd og selvtillid, og så arbejdes der meget med god energi vs. dårlig energi. Jeg vil klart anbefale NLP i Roskilde, hvis du ikke har prøvet den terapiform.

Skriv et svar