“Lokaler til firmafest København”, let at finde på Google

Lokaler til firmafest København: let at finde på Google

Vi holdte for nyligt firmafest og havde lejet nogle super fede lokaler til firmafest i København til vores event. Det var en firmafest arrangeret, fordi vi allerede har nået dette års salgsmål og vores direktør derfor synes, at vi skulle forkæles og fejre det. Jeg glæder mig til at fortælle jer om det hele!

Super fede lokaler til firmafest i København

Jeg havde ikke været med til at arrangere firmafesten, så jeg vidste af gode grunde ikke hvordan lokalet i København så ud, men jeg blev bare så positivt overrasket. Det blev vi vidst alle. Når man tænker “lokaler til firmafest i København”, så tænker man ikke ligefrem masser af plads og samtidig en central lokation. Men det var et kæmpe stort lokale med lange borde, hvor vi alle kunne sidde under middagen. Vi var blevet inviteret med påhæng, så vi var lige pludselig 100 mennesker, istedet for de 50 vi normalt er. Det var virkelig sjovt at møde alle mænd og koner til mine kollegaer. Jeg tror min mand synes, at det var sjovt at møde alle mine kollegaer. Han har kun mødt dem én gang før, da han hentede mig en dag efter arbejde.

Festen var en succes

Først spiste vi middag. Der var dækket flot op i lokalerne til vores firmafest i København. Der hang flotte lamper fra loftet og bordene var dækket op med blomster efter sæsonen. Vi satte os til bord og fik en lækker forret med frisk salat og noget laks. Der var også hvidvin, som passede super godt til retten. Derefter var der buffet, hvor vi kunne vælge imellem mange forskellige slags kød, salater, kartofler og selvfølgelig vin, som passede til. Der var endda forskellige vine, hvis nu man ikke kunne lide en, men bedre kunne lide en anden. Til dessert fik vi hver en kagetallerken med forskellige små kager, som var placeret rundt omkring på tallerkenen. Dertil var der te og kaffe samt dessertvin. Det var virkelig gennemført, og vi havde god tid til at tale med hinanden under middagen.

Dans og musik

Efter middagen var der dans og musik. Mit firma havde bestilt en DJ til at fyre op for festen og det hyggelige lys, som vi havde haft under middagen skiftede til festlamper. De lyste i alle mulige farver og gjorde lokalet super festligt.

Det var super nemt at komme hjem fra firmafesten, da lokalet lå midt i København og vi bare skulle hoppe på S-toget. Mine chefer samt Marketenderiet skal virkelig have cardos for at planlægge den perfekte aften.

Læs mere her om muligheden for firmaarrangement i København.

Skriv et svar