Gardinbus kom hjem til mig helt gratis

Gardinbus kom hjem til mig helt gratis

Det er blevet tid til at tale bolig. I ved jo alle, at jeg for nyligt flyttede i ny bolig her lidt uden for København, og for nyligt havde vi besøg af en Gardinbus. Den blev sendt fra Textilringen, og den skulle hjælpe os med at beslutte os for de gardiner vi vil have i vores hus. 

Gardinbus med masser af inspiration

Vi fik en Gardinbus ud til os helt gratis, hvilken vi synes var en fed service. Vi havde ikke helt vidst hvilke gardiner eller persienner, vi kunne tænke os. Men Gardinbussens medarbejder havde vildt meget inspiration samt gode ideer med. Han havde billeder, som han kunne vise os af tidligere projekter, han kom med forslag til forskellige farver og materialer, som vi eller ikke selv havde tænkt på, og så var der simpelthen så stort et udvalg. Vi havde kigget i mange forskellige gardinbutikker, men Textilringen havde fanget vores opmærksomhed, fordi de netop tilbyder en gratis gardinbus. Det havde vi aldrig hørt om før, og vi var overraskede over hvor meget inspiration der bare strømmede ud af den forholdsvis lille bus.

Hvad valgte vi?

Så lad os tale interiør. Vi valgte nogle gardiner, som vi selv synes er mega flotte, smarte og klassiske. Da vi jo her tre børn, var der også tre børneværelser, hvor vi ville have nogle kreative løsninger, og så ville vi have nogle neutrale løsninger på de tre badeværelser. Lad os starte i stuen. Gardinbussen havde mange billeder af flotte stuer, og vi faldt især for en løsning, hvor gardinet ligesom var for langt og derfor hang ned på gulvet. Det var et lyst hørgardin, som let ramte gulvet. Så vi spurgte selvfølgelig til det. Og medarbejderen sagde, at han synes det ville være utroligt flot til vores stue med vores lyse trægulv og store vinduer. Så det valgte vi. I børneværelserne fik vores børn selv lov til at vælge farve. Vores pige valgte nogle flotte lysegrå gardiner, mens vores to drenge faktisk valgte de samme sorte træpersienner. Det hele er super flot og stilet. På badeværelset fik vi nogle meget neutrale, hvide persienner, som man ligesom kan placere på en snor efter, hvor de skal være. Men kan vælge kun at dække midten af vinduet, eller kun det nederste, eller det hele. Det er helt op til en selv.

Vi er så tilfredse

Gardinbussen levede op til alle vores forventninger og lidt til. Vi fik alle løsningerne til en god pris, og vi er nu glade for at rummene føles meget mere færdige og at vi har mere privatliv.

Skriv et svar