Skolemad til børnene i skolen

Skolemad

Skolemad eller smør selv madpakke? Det er et dilemma som mange voksne står overfor når de skal smører en madpakke til deres barn. Idet det er så tidskrævende, er der mange som hader at skulle lave madpakken. Men det er nu løst med virksomheden Skolemad. Virksomheden tilbyder en madordning til dine børn.

Vil du gerne vide mere om Skolemad? Så læs med på indlægget og bliv klogere på hverdagen.

Skolemad er en lækker løsning

Er du også træt af at smørre mad til dine børn? Det kan være at du måske er sygt træt af at stå tidligt op og smørre en skide madpakke til dine unger. Der er mange som finder det en ulempe, idet børnene alligevel ikke kan lide maden. Men det er der nu en god løsning på med virksomheden Skolemad. Virksomheden er med til at være en leverandør til dine ungers madpakke hver dag. De tilbyder et lækkert system til at styre et godt og flexible system til levering af dine børns madpakker, direkte til skolerne.

Virksomheden er åbent for ændringer og kommentere på forbedringer af maden eller levering. De sørger også at holde priserne til en god pris, og er meget ærlige med deres service. Kunden får f.eks. adgang til et online system på hjemmesiden. Her kan du hurtigt få et lækkert overblik over hvad der er bestilt og bliver leveret. Man kan også knytte konti sammen så begge forældre kan styre det.

Men det betyder heller ikke at virksomheden kun levere til skoler. Det kan også være at du sidder og ikke orker at smører din egen madpakker. Så kan virksomheden også levere til virksomheder, eller en kommune for ældre.

Skolemad – en god oplevelse

Jeg har så haft en meget god oplevelse med virksomheden Skolemad. Idet jeg altid skulle stå meget tidligt op, for at kunne få at smører min børns madpakke. Jeg syntes altid at det var et helvede, og så når de var kommet hjem havde de ikke engang rørt den. Der var flere grunde til at de ikke havde rørt den, det kunne måske være at den ikke var interessant nok.

Men det hele blev løst med denne madordning til mine børn, hvilket de også er meget glad for. Jeg syntes i alle skal tjekke deres hjemmeside ud, og overveje at lave en bestilling. Jeg kan garantere med at i bliver glade for det.

God dag til alle dem som gad at læse med!

Skriv et svar