Mercedes Sprinter varebil der kan det hele

Mercedes Sprinter varevogn der klarer opgaven

Står du og mangler en varebil der passer til dit arbejde? Når man skal vælge sin varebil er der mange ting man skal tage stilling til. Kvaliteten af køretøjet skal være helt i top og den skal være egnet til dine arbejds tjanser. Der er få varebiler der lever op til det niveau som den nye Mercedes sprinter fra år 2018. Læs mere om denne fænomenale varevogn her!

Mercedes Sprinter der skriger luksus

Det er rart at have et godt køretøj når man skal transportere sine varer. For dem bruger meget tid bag rettet når de er på arbejde, er det næsten alfa omega, at have en god bil at køre i. Varebilssegmentet bliver fuldkommen overrumplet af den nye Mercedes Sprinter, som tager klassiske varebiler til nye højder! Teknologi bringer det bedste ud i denne luksus varevogn, som skriger komfort, sikkerhed og ikke mindst vanvittig god ydeevne. Disse nye teknologiske tiltag på bilen, giver den bedre evne til at tænke selv.

Hvad kan denne varebil som de andre ikke kan?

I modsætning til mange andre varebiler kan den nye Mercedes Sprinter næsten tænke selv. Selvom det lyder helt vanvittigt for en bil. Vognen er udstyret med regncensorer og bremseassistent som gør det nemmere at køre den i alt slags vejr! Som første gang i denne fantastiske varebils historie, kan man få Mercedes Sprinter med forhjuls-, baghjuls og firhjulstræk. Dette skyldes at Mercedes ønsker at kunne levere den bil der netop passer til dig. Herudover kan man også foretage ændringer på sin gearkasse. Hvis man ønsker det kan man blandt andet tilføje den næsten uovertrufne automatiske  ni-gears gearkasse som er med til at skabe bedre brændstofsøkonomi for varebilen, samt øge den samlede præstation.

Mercedes Sprinter har din løsning til blinde vinkler

Den nye Mercedes Sprinter 2018, byder på helt nye løsninger når du skal begive dig i trafikken. Specielt i varebiler og andre store køretøjer kan det være vigtigt at kunne holde sit udsyn. Med et parkeringskamera der dækker alle varebilens 360 grader, kan man nemt se sig for når man parkerer.

Til sidst byder den nye sprinter en lang række ekstra udstyr der allerede følger med. Herindunder gælder for eksempel internet forbindelse, som gør at chaufførerne altid kan være i kontakt med varelageret, kunder eller andre anliggender.

 

 

Ønsker du at give din gamle bil et helt nyt look? Autopolstring er en fremragende mulighed for at gøre netop dette. Læs mere om dine muligheder!