Eva Persson – ikke en traditionel blogger

Eva Persson er en kvindelig blogger

Når man tænker på en blogger, er det normalt mode, sundhed og det perfekte liv som bliver lagt i fokus. Når det ikke er det der er i fokus er der mange kvindelige bloggere der bruger tid på at bage, sylte og forklarer hvordan man bager den bedste chokoladekage. Men Eva Persson og hendes blog bruger tid på at belyse helt andre emner, som tager meget kraftigt afstand fra disse stereotyper. Hun er nemlig familie mor og karriere kvinde i et. Hvordan jonglerer hun bolden og får hverdagen til at køre? Læs mere om Eva Persson lige her!

Eva Persson – Karrierekvinde og mor

Det er specielt hårdt at være karrierekvinde og mor, i og med at begge ting er fuldtidsarbejde. Derfor kan hverdagen være enormt hektisk og svær at gennemskue, når man skal jonglere så mange bolde på samme tid. Derudover lægges der ikke låg på nogle af de fejl man kan begå som forældre eller professionel. Derimod kigger bloggen meget mere realistisk på hvordan man kan klare sig i situationer, fremfor at idealisere et familieliv der altid er perfekt. På denne måde kan Eva Persson give ekstremt gode tips og vejledende tekster til hvordan man kan prioritere i sin hverdag.

En kvindeblog – også for mænd

Selvom det kan lyde som om at bloggen kun orienterer sig mod kvinder, er dette slet ikke sagen. Naturligvis henvender Eva Perssons persona sig enormt meget til kvinder, men emnerne der diskuteres på bloggen kan være fuldstændigt universelle. Herudover støder mange kvinder og mænd ind i de samme problemer i arbejdslivet og i hjemmet. Dermed skal mænd også i den grad lære at balancere hverdagens familie- og arbejdsmæssige opgaver.

Eva Perssons historie fra ung til nu

Eva Persson blev i år 2016 landskendt fordi hun tog en utrolig kort barselsperiode. Dette skabte enormt meget røre i det danske samfund, men var enormt godt for hendes navn og karriere som advokat. Selve denne barsels debat og fokusset på kvindeligheden er et enormt ømt punkt for mange. Selvom der er gået over hundrede år siden at kvinderne fik stemmelighed i Danmark, betyder det ikke at alt er helt lige endnu. Mænd har bedre arbejdsvilkår og lønninger end kvinder på landsplan, hvilket stadig får en til at tænke. Eva Persson går generelt bare ind for at skabe en livlig debat omkring emner som fx. barsel, hvor kvinder har større fordele end mænd.

 

Ølbrygning er en ny og sjov hobby – læs mere her!