En hårtransplantation pris er en individuel sag

hårtransplantation pris

Det kan være et tabu at tabe håret. Men det er faktisk meget almindeligt for folk i mange aldre. En hårtransplantation kan derfor være relevant for mange. Er du en af dem, der overvejer en behandling, men kan du ikke finde en hårtransplantation pris nogen steder? Så er du kommet til det rette sted.

Hvordan foregår en hårtransplantation?

Hos Hårklinikken i København består en hårtransplantation af flere behandlingstrin. Det første trin er selve hårtransplantationen. Her fjerner man overskydende hår fra nakken og siderne og transplanterer dem enkeltvis til de steder, hvor der mangler hår. Det er en omfattende procedure, men den giver også utroligt flotte og naturlige resultater. Faktisk oplever de fleste patienter på Hårklinikken en udvoksning på mere end 98%. Samtidig gør metoden, at man hurtigt kan vende tilbage til sin hverdag efter behandlingen.

Efter selve transplantationen skal håret behandles med særlige midler, der styrker og genopbygger håret. Behandlingen gør også, at det ikke er nødvendigt at transplantere helt så mange hår, som hos klinikker, der ikke benytter denne metode.

En hårtransplantation pris er specifik

Der kan være mange grunde til, at man taber håret. Nogle gør det i en tidlig alder, andre i en sen. Nogle former for hårtab er desuden genetiske. Kort sagt er hvert tilfælde af hårtab individuelt, og derfor skal behandlingen også tilpasses den enkelte. Det betyder også, at du godt kan risikere at blive vildledt på nettet. For måske er dit hårtab slet ikke svarende til det, de har beregnet prisen ud fra. Det er ikke nogen hemmelighed, at en hårtransplantation kan være dyr, men den bedste måde at få en eksakt pris på, er at bestille en gratis konsultation hos Hårklinikken. Så kan de nemlig tilpasse prisen dine behov, ønsker og økonomi.

En behandling giver øget livsglæde

Selvom en hårtransplantation kan koste meget, er det i mange tilfælde en rigtig god investering. Mange er nemlig meget selvbevidste omkring deres hårtab. De føler ikke, deres ydre stemmer overens med den måde, de ser sig selv. Med en hårtransplantation kan de igen se ud, som de føler sig. Mange oplever derfor en øget livsglæde og livskvalitet. Er du en af dem, der altid skjuler håret under en hue og skammer dig i selskab med andre? Så kan en hårtransplantation være med til at give dig selvværdet tilbage. Det er dog også vigtigt at huske på, at du er god nok som du er – hår eller ingen hår.