Skolemad – En svingende succes

Skolemad ikke kun for børn

En lang række skoler og institutioner har i mange år forsøgt at skabe succesfuld skolemad, som danske børn og unge kan nyde hver dag. Men der har desværre aldrig været så stor succes, som man ser hos mange af vores nabolande. Dette skyldes til dels at eksperterne er uenige om skolemadens effekt på indlæringsevnen, den dyre pris på den mad der udbydes og kvaliteten på den mad som eleverne rent faktisk skal spise. Dermed har det været svært for danske kommuner at få etableret kantiner på skolerne, som lever op til de politiske krav der er bestemt og den efterspørgsel der er på pris og kvalitet hos børnene og deres forældre. Men heldigvis er der andre mulighed når det kommer til at vælge den helt rigtige frokostordning til dit barn!

Skolemad – Hvorfor bruge penge på det?

Der ligger et kæmpe stort stykke arbejde i at smøre madpakker til dine børn hver evig eneste dag. Først skal ingredienserne købes ind og så skal der bruges tid på at smøre den aftenen inden eller endda på morgenen. Derudover får man aldrig den anerkendelse man vil have, eftersom man har brugt så lang tid på at smøre. Derimod får man ofte af vide at madpakken er for kedelig og at der aldrig kommer noget nyt. Det er noget bøvl og hvis man kan slippe for det, uden det behøver at koste en formue eller en masse tid, så hvorfor ikke undersøge det nærmere? Læs mere om skolemad her!

Få hjælp af en meget udbredt dansk service?

Skolemad tilbyder en online service hvor du kan bestille mad, snacks og drikkevare til dit barn. Selve tjenesten er tilgængelig på over 400 skoler, institutioner og virksomheder landet over og tilbyder en ærlig og åben prisliste. Dermed kan alle være med, når der skal købes mad fra skolemad. Gennem deres online platform, kan man oprette en bruger, som man kan benytte til at bestille mad. Hvis man har bestilt forkert, eller ønsker at afbestille ordren, så er det også en mulighed. Herudover er det enormt smart, hvis man har mere end et barn der benytter denne service. Man kan dermed tilknytte flere konti og effektivisere hele sin bestillingsprocess.

Der er mange danskere som har fået øjnene op for øl og de mange måder hvorpå man kan lave dem. Ølbrygning er nemt og overraskende billigt! Læs mere ved hjælp af linket og se om det er noget for dig!