Lokaler til firmafest i København – Meget smukke

Find de bedste lokaler til firmafest i København lige her i artiklen!

Det er ikke altid nemt finde de helt rigtige lokaler til sit virksomhedsarrangement i København. Storbyen vrimler med festlokaler og derfor er der mange flere muligheder en man ofte lige kan tage stilling til. Derfor kan man godt tillade sig at være en lille smule kræsen, når man skal ud og finde sine lokaler til firmafest i København.

Lokaler til firmafest i København

Det er ligemeget om hvorvidt du skal afholde et lille selskab, for at fejre en ny stor kunde eller om du skal afholde den årlige virksomhedsjulefrokost. Der er nemlig meget få lokaler til firmafest i København som er lige sp fleksible og centralt placeret som selveste Marketenderiet. Lokalerne kan designes ud fra hvad man ønsker og hvor mange man nu er i selskabet. Der er plads til forskellige former for bordopsætninger, DJ’s, små scener, bar områder eller diverse snakkekroge.

Hvor stort er Marketenderiet ?

Marketenderiet tilbyder meget fleksible lokaler, som kan huse små selskaber og dem i en større skala. Disse lokaler til firmafest i København har plads til et maksimum af 700 glade fest deltagere. Dette gælder selvfølgelig alle årets fire sæsoner, om det så  handler om sommerfest eller den årlige julefrokost kan Marketenderiet levere lokaler af høj kvalitet. Lokalerne er fuldkomment udstyret med lys, bar og musik. Herudover står in-house kokkene for madlavningen, hvorimens in-house tjenerne står for serveringen af maden til dine gæster.

Min oplevelse hos Marketenderiet

I anledning af den årlige julefrokost på arbejdspladsen, fik jeg til opgave at finde det perfekte lokale til firmafest i København. Dette er som allerede sagt meget sværere end gjort. Vi er en stor virksomhed, som blandt andet har kontor og mange medarbejdere i København. Med et samlet medarbejderantal på knap 300, var det selvfølgelig et krav at lokalerne til firmafest i København skulle kunne rumme os alle sammen. Jeg drøftede opgaven med en række af de andre personer der sidder på vores kontorer, uden nogen større succes. Dog tog jeg også snakken op med en gammel kollega, som jeg stadig har kontakt til. Han foreslog Marketenderiet som de perfekte lokaler til os i virksomheden. Kommunikationen gik strygende fra første kontakt og jeg kunne virkelig mærke at folkene bag lokalerne var profesionelle. Kan klart anbefales til andre interesserede!

 

En ny og meget utraditionel hobby er væltet ind over Danmark i forbindelse med den nye bølge af specialøl i de danske butikker. Ølbrygning er en sjov og lærerig måde hvorpå du kan skabe og udforske øl verdenen.