Har du og din partner brug for parterapi i Roskilde?

Har du og din partner brug for parterapi i Roskilde?

I dag på bloggen skal det handle om Parterapi i Roskilde. Det har min partner og jeg gået til i en del år, fordi jeg lider af angst (og har gjort det hele livet nærmest). Det har taget hårdt på vores forhold igennem tiden, så i dag vil jeg skrive om det. 

Har du og din partner brug for parterapi i Roskilde?

Det er værd at overveje parterapi i Roskilde hos Polonius NLP. De har de dygtigste terapeuter, og arbejder med dig personligt. Hver case er forskellig, og hos Polonius arbejder dit netop med din personlighed igennem det, som hedder NLP. NLP er en særlig effektiv og håndgribelig tilgang til bl.a. kommunikation og konfliktløsning i forholdet. Hvis én af jer har psykiske problemer, kan det være en kæmpe hjælp at få hjælp fra en tredje person, som ikke er involveret. Terapeuten kan sætte nyt lys på situationerne, så I bedre kan forstå hinanden. Parterapeuten kan hjælpe jer med mange ting, men her er en lille liste af, hvad I kan få ud af det: Bedre kommunikation, gnisten i forholdet, håndtering af utroskab, bedre gensidig forståelse, enighed, f.eks. om børn, håndtering af skænderier, fællesskabsfølelse, mindre jalousi og håndtering af afhængigheder.

Find de underliggende problemer i jeres forhold

Hele pointen med at gå til parterapi i Roskilde hos Polonius NLP er, at I kommer tættere på hinanden. I vores forhold havde jeg holdt en del tanker fra min mand, fordi jeg lider af angst. Han vidste sådan set godt, at jeg lider af angst, men han vidste slet ikke hvor slemt det stod til i mit hoved. Det ledte til, at vi rykkede længere og længere væk fra hinanden, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle kommunikere, hvordan jeg havde det. Til første session hos Polonius NLP talte vi om hvorfor vi var kommet, og derefter ledte terapeuten os ind på de underliggende udfordringer og problemstillinger i vores forhold. Herefter lagde vi sammen en plan for, hvad der skulle ske fremadrettet med vores forløb hos dem. Du kan læse meget mere om, hvordan NLP fungerer inde på deres hjemmeside, men jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok. Prisen for én session parterapi i Roskilde er 795 kr. Den varer typisk 1½ time, hvilket er en god sum tid til at åbne op. Hvis du har flere spørgsmål, kan du altså kontakte dem via deres mail eller pr telefon.

Du kan også læse om andre sundhedsudfordringer her.