Konferencecenter i Jylland imødekommer deres kunder

Konferencecenter i Jylland imødekommer deres kunder

I dag på bloggen skal det handle om et vildt fedt konferencecenter i Jylland. Det er hotel Propellens konferencedel, som har mange års erfaring med at hoste firmaer og lave en (eller flere) helt fantastiske dage på deres hotel tæt på Billund. Så læs med i dag, hvis du gerne vil lære mere. 

Hold jeres event på konferencecenter i Jylland

Hotel Propellen er ikke bare et hotel, det er også et konferencecenter i Jylland, hvor du kan booke mødelokaler eller kursuslokaler til både store og små selskaber – læs mere her. Hotel Propellen kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov, så I kan få en dag helt i jeres firmas ånd.Hvis I holder event for kunder er det vigtigt, at de kan kende jeres værdier i dagen. Hotel Propellen har en konferencebrochure på deres hjemmeside, hvor I kan læse hele listen af både traditionelle og sunde tilkøb til menuen, samt andre tilvalg til dagen, som sætter jeres helt eget præg på firmaets arrangement. Hotel Propellen råder over i alt 14 mødelokaler og tilbyder en konferenceafdeling med plads til 150 gæster, samt 4 grupperum. Derudover er der AV-udstyr og trådløst internet på hele hotellet, som I kan bruge mens I er på dette lækre konferencecenter i Jylland.

Forplejning helt efter jeres smag

En successful konference skal også indeholde en god forplejning til jer og jeres gæster. Hotel Propellens konferencecenter i Jylland her en række erfarne kokke og dygtige tjenere, som kan stå for denne del af dagen. Det er helt op til jer, hvad I ønsker at spise på dagen. Propellen imødekommer jeres ønsker og behov med drikkevarer samt hvilken menu I ønsker der skal serveres. Det kan være, at I bare vil have små bidder til folk, som de kan spise stående, men det kan også være, at I vil have siddende 3-retters menu. Hotel Propellens kokke er åben for at arbejde med de ønsker I har, og så kan de komme med idéer, som I kan tilføje her og der. Har I brug for en gave eller gevinst under jeres konference, så kan Hotel Propellen også være behjælpelig med dette og finde noget, som alle kan bruge. For eksempel et ophold hos dem. Dette kan du læse meget mere om inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost.

Du kan også læse mere om Hotel propellens konferencecenter i Jylland, i denne blogpost som handler om, hvorfor det er dit nye yndlingskonferencecenter.