Dit nye yndlings konferencecenter i Jylland

Dit nye yndlings konferencecenter i Jylland

I dag på bloggen skal det handle om et konferencecenter i Jylland, som hedder Propellen. Hvis I snart skal holde firmafest, så kan det være, at du skal tjekke det her hotel ud. Her kan I både lave teambuilding, holde firmafest og være i fred og ro udenfor byens ræs og jag. 

Konferencecenter i Jylland med højt til loftet

konferencecenter i jylland er din nye favorit

Hotel Propellen er ikke bare et hotel. De er også et konferencehotel, et konferencecenter, et kursussted og et sted, du kan booke mødelokaler eller kursuslokaler – det lige meget om I er mange personer eller en mindre gruppe. Hotel Propellen kan imødekomme de ønsker I har for jeres ophold hos dem, om det er en hel kursusdag, middag om aftenen med fest og farver, eller overnatning med forplejning. Hotel Propellens personale er super servicemindede og gode til at kreere et arrangement, præcis som I ønsker. Inde på deres hjemmeside kan du læse meget mere i deres brochure, hvor de beskriver præcis hvilke arrangementer de kan tilbyde, samt mere omkring deres priser på forskellige forplejningsmuligheder, lokaler, værelser til overnattende gæster og meget mere.

Alt hvad du skal bruge

Hotel Propellens Konferencecenter i Jylland har 14 mødelokaler, en konferenceafdeling med plads til 150 gæster, samt fire grupperum med AV-udstyr, og så er der trådløst internet på hele hotellet. Hvis I har brug for det, kan alle deres lokaler naturligvis indrettes individuelt til jeres dag. Det skal I bare kommunikere omkring med Hotel Propellen’s team, som herefter finder ud af, hvad de skal have klar til jeres arrangement. Der er også to åbne kontore med PC og printer, som I frit kan bruge efter behov. Og lad os så tale om forplejning. Konferencecenteret i Jylland har ansat nogle dygtige kokke, som kan sammensætte en menu lige efter jeres smag. De er dygtige til at imødekomme allergier og kan også lave vegansk eller vegetarretter. På den måde kan alle i jeres selskab være med. Personalet kan også hjælpe jer med at skabe kontakt til eventvirksomheder i området, som kan lave teambuilding med jeres medarbejdere i dagstimerne, før I måske skal spise middag og holde fest i aftentimerne. Der er mange forskellige måder at gøre det på, og det er helt op til jer, hvad I foretrækker, og hvilke værdier I lægger vægt på. Du kan læse meget mere om alt dette ind på Propellens hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne artikel. Læs også mere her.