Klaverstemmer kommer hjem til dig

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en dygtig klaverstemmer, som kan komme hjem til dig og stemme dit klaver. Det skal være nemt at have et klaver der stemmer, og derfor vil jeg i dag give dig dette tip. Læs med og lær meget mere.

Klaverstemmer får dit klaver til at stemme

Skal dit klaver stemmes? Det firma, som jeg i dag vil tale om, er en klaverstemning, som kommer rundt i hele Danmark. Denne klaverstemmer er baseret i Næstved, men han kører gerne ud, både for at stemme og vurdere instrumenters tilstande. Han foretager mange forskellige former for stemning. Der er en standard flygel- og klaverstemning, uden reparationer eller omfattende vedligeholdelse, og den tager fra 1 til 2 timer og koster 790 kroner. Du kan også få en mere krævende stemning, hvor instrumentet eksempelvis ikke er blevet stemt i lang tid. Denne kan vare 3 timer eller længere og koster 1185 kroner. Hvor tit skal et klaver stemmes? Det skal helst stemmes regelmæssigt af en professionel klaverstemmer,  som for eksempel ham, jeg taler om i dag, hvert halve år eller hvert år. Det er vigtigt at overholde dette, for at forblive i en sund og musikalsk tilstand med et klaver der stemmer, når du spiller.

Skal du flytte?

Der er mange, som ikke ved, om de skal få besøg af en klaverstemmer før eller efter deres flytning. Dette kan jeg svare på, så læs med! Det er helt klart fornuftigt at vente med stemning og vedligeholdelse til efter du er flyttet. Grunden til dette er, at flytningen stresser dit instrument. Denne stress vil næsten altid påvirke stemningen i klaveret, for et klaver (alle instrumenter for den sags skyld) har en stor følsomhed over for f.eks. indeklima. Instrumentet skal finde sig til rette i sit nye hjem, og efter en uge eller to kan du ringe til en klaverstemmer, som så kan komme ud og sikre, at dit klaver spiller rent i dit nye hjem. En bonus ved en klaverstemmer er, at de altid spiller på klaveret, for at lytte til det, og det lyder bare så godt. Denne stemmer kan også lære dig, at spille bedre. Ikke kun på klaver, men også på alle mulige andre instrumenter, hvis dette er noget, som du er interesseret i. Jeg håber, at denne blogpost har været en hjælp for dig.

Du kan også læse mange flere tips lige her på bloggen. Ha’ en dejlig aften.