Kiropraktor København: Få hjælp, når du har ondt

kiropraktor i københavn

Har du ondt i ryggen? Smerter er din krops måde at bede om hjælp. Nogle gange går smerterne i sig selv, fordi vi lader kroppen hvile, men andre gange er det nødvendigt at søge behandling. Her kan en kiropraktor i København hjælpe dig. En kiropraktor tager sig særligt af områder som ryg og nakke, men kan faktisk hjælpe på smerter mange andre steder i kroppen. Læs bare med her, og se hvorfor.

Hvad laver en kiropraktor?

En kiropraktor arbejder især med behandling af ryggen. Det kan være i form af massage, udspænding af muskler eller manipulation af rygsøjlen. Det er især den sidstnævnte metode, mange kender, fordi det siger ”knæk” under behandlingen. Ryggen er en utrolig vigtig del af vores krop, og vi er meget afhængige af den. Det skyldes både, at den er med til at holde os oprejst og påvirker vores bevægelighed. Ryggen er også rigtig vigtig, fordi rygsøjlen er tæt forbundet med vores nervesystem. Derfor bør du altid søge hjælp, hvis smerterne ikke umiddelbart forsvinder af sig selv.

Smerter andre steder i kroppen

Nogle gange kan en kiropraktor behandle smerter i dele af kroppen, som vi ikke altid tænker over, er forbundet med bl.a. ryggen. Det gælder også et område som nakken, hvor spændinger kan føre til hovedpine. En kiropraktor kan altså meget mere, end man lige umiddelbart tror.

En klinik med mange behandlere

Årsagen til smerter i kroppen er som nævnt ikke altid så nem at bestemme. Derfor har klinikken Kiropraxis i København fokus på tværfaglighed. De har et blandet behandlingsteam med flere forskellige specialister, der kan træde til og give dig den rigtige behandling. Deres metoder fokuserer særligt på, at kroppen er en helhed, der skal bringes i balance igen. Derfor vil du ofte opleve forskellige metoder i dit behandlingsforløb. Det indebærer fx genoptræningsøvelser, der skal forebygge et tilbagefald.

Udover kiropraktik tilbyder de også:

  • Massage
  • Akupunktur
  • Yoga
  • Funktionel træning
  • Neurologisk rehabilitering
  • Kranio-sakral terapi

Du kan derfor være sikker på, at din problemstilling bliver taget seriøst, og at de bruger alle midler for at finde frem til kilden, hvis det er nødvendigt.

Find din kiropraktor i København

Har du smerter, så tag kontrol over din situation! Det gør du ved at bestille tid på Kiropraxis egen hjemmeside. Dér kan du også læse meget mere om behandlingsformerne og de forskellige behandlere.

Skriv et svar