Effektiv affugtning

affugtning af din bolig

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om effektiv affugtning, som bliver udført af et mega sejt firma. De har mange års erfaring indenfor denne branche, da de har hjulpet mange forskellige mennesker i deres kamp mod fugt i vægge, gulve og lofte. Læs med i dag her på bloggen. 

Effektiv affugtning – fugt er din fjende

Affugtning af din bolig

Hvis du har haft oversvømmelse i din bolig, så kan du komme ud for, at dine vægge, gulve eller lofter bliver fugtige. Dette er din værste fjende, fordi fugt i bygningens murværk, loft, eller i gulvene, skaber en stor risiko for, at der opstår skimmelsvamp. Derfor skal vi i dag her på bloggen tale om effektiv affugtning. Hvis du har været ude for en oversvømmelse, kan du altså me fordel få en professionel ud og kigge på, om det er opstået fugt i din bolig og den har brug for en affugtning. Det er tilmed vigtigt, at det bliver gjort rimelig hurtigt efter skaden, så der ikke er mulighed for at danne sig svamp. Dette er nemlig sundhedsskadeligt, og det kan give dig langvarige men såsom allergier og udslet, nedsat hørelse, hvis du har sovet op ad en væg med skimmelsvamp osv.

Få en professionel vurdering

Hvis du har mistanke om, at din oversvømmelse i kælderen har skadet din bolig, så er det med at kontakte en professionel til at hjælpe dig med, at få styr på jobbet. Du kan med fordel kontakte den virksomhed, som det skal handle om i dag. De har nemlig mere end 20 års erfaring med at foretage effektive affugtninger med moderne udstyr. De har forskellige affugtningsmaskiner, og der er endda også nogle maskiner, som du kan leje. Der er tre forskellige maskiner, hvis du er interesseret i at leje en maskine og selv affugte din bolig. Der er den maskine, som hedder en Kondensaffugter. Denne maskine kondenserer fugten, så vandet kan løbe ud i en spand eller igennem en slange til afløb. Den anden mulighed er deres Adsorptionsaffugter, som også trækker fugten direkte ud i naturen igen. Og som den tredje løsning er der Den meget effektive multiqube. Når du kontakter virksomheden, kan du spørge til alle tre maskiner, og så vil de hjælpe dig med, hvilken du bør vælge til din skade i din bolig. Der er jo forskel på, hvad de kan og hvad, du har brug for i din bolig.

Læs mere lige her.