Din hårtransplantation pris

Din hårtransplantation pris

Hårtransplantationer er efterhånden blevet en ydelse, som mange danskere køber sig til. Hårtab er almindeligt og flere danskere oplever dette. Det er ikke kun mænd, men også kvinder der oplever hårtab. Der kan være flere forskellige faktorer, som fører til hårtab og det er blandt andet det, som dette indlæg vil komme ind på. Derudover vil indlægget også komme ind på hårtransplantation pris.

Årsager til hårtab

For det første er hårtab helt almindeligt. Der er mange, som oplever dette i en tidlig alder. Hårtab forekommer nemlig ikke kun hos ældre. Hårtab er i de fleste tilfælde arveligt, men kan også skyldes andre grunde. Det kan for eksempel forekomme ved stress, infektioner og graviditet. Andre årsager kan også være hudsygdomme og forskellige former for medicin, som kan have hårtab som bivirkning. Det kan blandt andet være kemoterapi, som kan skabe hårtab hos mennesker.

Hvad er en hårtransplantation?

En hårtransplantation er en behandling, som udføres på klienter, som oplever hårtab. Hos Hårklinikken udfører de hårtransplantationer og behandling af hårtab. Deres eksperter benytter sig af DIP metoden, som står for Density Improvement Program. DIP metoden er anerkendt over hele verdenen og bliver brugt på nogle af de førende klinikker i verden. DIP metoden er kombineret af to helt unikke metoder. Dette sikrer at behandlingsresultatet bliver naturligt og at den maksimale hårtæthed opnås. Den første del af DIP behandlingsmetoden består af selve hårtransplantationen og den anden del består af en hår ekstrakt, som klienten skal benytte op til 4 måneder.

Din hårtransplantation pris hos Hårklinikken

Hos Hårklinikken er alle behandlinger tilpasset den enkelte klient. Derfor er det selvfølgelig også individuelle og skræddersyede priser, som tilbydes klienterne. Prisen af hårtransplantationen vil variere efter antallet af hår, som skal transplanteres. Det er typisk ved konsultationen, at Hårklinikkens eksperter undersøger og vurderer omfanget af hårtransplantationen. Omfanget af behandlingen vil selvfølgelig også imødekomme klientens ønsker og økonomi. Herefter vil klienten få et vejledende bud på behandlingen af Dr. Georgios Zontos, som er førende ekspert i hårtransplantationer. Dr. Georgios Zontos forsikrer og garanterer alle kommende klienter om, at resultaterne er livsforandrende. Klienterne vil få de bedste resultater til konkurrencedygtige priser.

Hjemmesiden

Inde på Hårklinikkens hjemmeside er det muligt at se nogle af deres klienters forandringer og resultater. Alle resultater er positive og klienterne har aldrig før været gladere for deres hårvækst.

 

Når skaden ikke er akut, så er der mulighed for at bruge liggende sygetransport. Dette er den perfekte løsning for transport mellem sygehuset og dit hjem.