Skal du have festmusik til din næste fest?

Læs med på bloggen i dag. Det bliver rigtig festligt. Vi skal nemlig tale om: FESTMUSIK. Det bliver ikke bedre.

Hej alle sammen! Læs med på bloggen i dag. Det bliver rigtig festligt. Vi skal nemlig tale om: FESTMUSIK. Det bliver ikke bedre. Især ikke efter, at vi har været i corona i så lang tid. Læs med i dag.

Både solomusiker og entertainer med god festmusik

Jeg kender en musiker, som kan tilbyde festmusik, og det er både som solomusiker og entertainer. Han er helt sin egen. Det er super fedt, og jeg har været til et par fester, hvor han var entertainer. Det var ret fedt, fordi han satte gang i folk på en helt ny måde. Han har et super bredt repertoire fra jazz, rock ‘n’ roll, country, funk, blues, til latin, reggae, dansk- og engelsksproget evergreens. Dette betyder, at de fleste kan være med på hans musik, når han giver den gas. Han er derudover musiklærer, så musik flyder i hans blod. Jeg synes han var helt vildt dygtig til de to fester, hvor jeg har mødt ham. Det er også lidt sjovt, at to af mine bekendte begge valgte ham.

Hvad koster det?

Lad os også lige runde, hvad det koster at hyre ham til festmusik. Han tilbyder mange forskellige ting såsom musikundervisning, klaverstemmer samt som festmusiker. Man kan booke ham for omkring 2000 kroner for tre timers kareoke-underholdning. I skal dog lige være opmærksom på, at der er rejsetillæg over Storebælt. Men det er super overkommeligt, hvis man gerne vil have super god underholdning. Jeg har linket til hans hjemmeside længere oppe i denne blogpost, hvor du kan læse meget mere om de forskellige grene af underholdning, som han tilbyder. Der er nemlig masser. Jeg håber, at du har fået lyst til at hyre en festmusiker til din næste fest, det er nemlig bare den bedste oplevelse, som jeg længe har haft. Og så to fester i træk oven i købet. Det var masser af musik, som jeg kunne synge med på, der var dansemusik og musik til at sidde og spise. Der var også anderledes musik fra forret til hovedret og fra hovedret til dessert. Det var som om han højnede humøret i løbet af aftenen. Det var super fedt. Skriv endelig i kommentarfeltet nedenfor, hvis du hyrer ham til din næste fest (når vi igen må holde fester).

Jeg håber, at du er blevet lidt klogere. Læs mere på bloggen lige her, hvis du har lyst. Jeg håber, at du får en dejlig mandag aften.