Skal du bruge et datostempel?

Så blev det mandag og tid til mandagstips. I dag skal vi derfor tale om datostempel og hvordan og hvor du kan få sådan et.

Hej alle sammen! Så blev det mandag og tid til mandagstips. I dag skal vi derfor tale om datostempel og hvordan og hvor du kan få sådan et. Virksomheden har mange forskellige slags, også med navne, adresser, logo og meget andet. Læs med og lær mere.

Datostempel: skal du have sådan et?

I ved alle sammen hvor meget jeg elsker de her mandagstips. Og nu er det tid til endnu en blogpost. I dag er tippet noget til skrivebordet. Yes, det er rigtigt, vi skal tale om datostempel. Jeg troede egentlig ikke, at jeg ville bruge datostemplet særlig meget i mit job. Det var egentlig bare sådan en ting, som kunne være rigtig hyggelig at have. Så hvis du gerne vil have et stempel til dit skrivebord, som er personligt og godt, så er du kommet til det helt rigtige sted i dag her på bloggen. Den virksomhed, som jeg taler om i dag har nemlig rigtig mange forskellige slags stempler. De har datostempler, navnestempler osv., hvorpå man kan få f.eks. et logo, en sød tekst, adresse, navne, dato osv. Jeg har fået datostempel, og så har jeg fået et stempel som har vores logo på, som jeg bruger på brevpapir og andre dokumenter. Læs mere nedenfor.

Jeg elsker det her

Jeg er vild med accessories til mit skrivebord. Det er virkelig sjovt at lege med indretning, når det kommer til kontoret. Det er mit yndlingssted. Jeg havde ingen stempler, før jeg fandt dette datostempel og blev helt forelsket. Jeg har sidenhen købt logostemplet. Jeg har ikke min egen virksomhed, så det SKAL man altså ikke have for at kunne bruge disse seje stempler. Dette firma, som jeg taler om i dag, er en fabrik der laver stempel til virksomheder og andre personer, som kunne have brug for et stempel (såsom miiiig). Så hvis det er noget for dig, så skal du kontakte dem i dag. Jeg håber, at I har fået noget ud af dette blogindlæg? Hvis ja, så må I meget gerne skrive nede i kommentarfeltet, hvad I ellers gerne vil høre om herinde. Jeg har linket til firmaet længere oppe i denne blogpost, så I kan kigge derinde og se, om der er et datostempel, som I gerne vil købe. Eller måske noget andet?

Du kan også læse mere her. Og så vil jeg bare sige tak fordi I har læst med og ønske jer en dejlig resten af jeres mandag.