Opsætning af trådhegn med en dygtig montør

opsætning af trådhegn med ML Montage

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om opsætning af trådhegn. Har du brug for et få indhegnet et bestemt område? Det kan være en legeplads, et område forbudt, en mark med køer, heste eller andre dyr, det kan være imellem en skole og en større vej. Læs med i dag og lær mere. 

Opsætning af trådhegn med ML Montage

Det skal som sagt handle om opsætning af trådhegn i dag her på bloggen. Har du brug for at få sat et trådhegn op omkring en legeplads, så de små børn ikke kan løbe væk? Måske har du en virksomhed, hvor I har brug for et hegn rundt om et område forbudt? Måske ejer du en mark, hvor du har køer, heste, får eller andre dyr gående, som ikke skal løbe væk fra marken? Eller måske skal I bruge et hegn imellem en skole og en større vej, så børnene igen ikke kommer til at løbe ud foran en bil. Trådhegnet kan klare mange forskellige opgaver, og du kan få rigtig mange forskellige slags. Forskellige størrelser, forskellige design, farver og længder. Det kommer alt sammen an på, hvilken projekt du skal bruge dette trådhegn til. 

Hvad skal du vide om dette slags hegn?

Opsætning af trådhegnet foregår typisk således, at det monteres på stålstolper, som er varmegalvaniserede. Imens de er varme monteres selve trådene mellem stolperne og sidder så fast, når det køler ned. De bestemmer selv det mønster, som du gerne vil have. Du kan se alle de forskellige typer af design inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til lidt længere oppe i denne blogpost. Trådhegnet kan som sagt fås i flere forskellige varianter, som du kan læse mere om på vores andre sider. Det kan bl.a. fås i varianter som flethegn, panelhegn og strømhegn. Kontakt os, hvis du vil høre mere. Når du har købt et trådhegn, kan du også få en service aftale med i prisen. Hos ML Montage går de op i kvalitet. Derfor monterer de heller ikke et produkt, som de ikke selv kan stå inde for. Men da det jo står ude i vind og vejr, kan der ske ting og sære over tid. Derfor har du mulighed for at få en serviceaftale. I aftaler blot, hvor ofte de skal komme forbi dit hegn og vedligeholde det. Så skal du ikke selv tænke på det.

Læs også mere på bloggen lige her.