Har du lyst til at tage musikundervisning?

I dag her på bloggen skal vi tale om musikundervisning for voksne. Har du lyst til at lære mere om musikken? Sang, spille klaver eller lign?

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om musikundervisning for voksne. Har du lyst til at lære mere om musikken? Sang, spille klaver eller lign? Så bør du læse med på bloggen i dag og lære meget mere om, hvordan du kan få undervisning.

Musikundervisning for voksne, som vil spille eller synge

Har du altid ønsket dig at lære et bestemt instrument? Eller måske spillede du som lille, og har lyst til at spille eller synge igen? I dag her på bloggen skal vi tale om musikundervisning for voksne. Det foregår i København, og du går på hold med andre mennesker, som har en passion indenfor dette emne. Det er lige meget hvilket niveau, du er på. Der er hold for alle. Her går der gode som knapt så gode musikere eller sangere. Der går også voksne i alle aldre, unge som ældre. Og så er holdene fyldt med både mænd og kvinder. På denne musikskole er alle undervisere erfarne musikere og musiklærere.

Sang, klaver, fløjte, trommer… hvad hjertet begære.

Hvis du har fået lyst til at gå til musikundervisning her på denne musikskole, så er det nu du skal slå til. Der er virkelig mange forskellige slags musikundervisning på denne musikskole, og du kan sagtens tilmelde dig, selvom et hold er startet. Jeg har linket til deres hjemmeside længere oppe i denne blogpost, og der kan du tjekke, om der er hold, som du har lyst til at gå på. Hvis der stadig er ledige pladser tilbage på et hold, så kan du sagtens tilmelde dig, selvom det er startet allerede. Denne musikskole tilbyder kursuspakker, som henholdsvis varer 6-13 uger. Der er både musikundervisning i dagtimerne og  i aftentimerne. Så det er helt op til dig, hvornår du gerne vil gå til underisning. Hvis du har fuldtidsarbejde på kontor eller lign, så er aftenundervisning nok bedst. Jeg lover dig, at det er nemt at tilmelde sig kurser, så det er bare med at komme igang. Jeg håber, at denne blogpost har givet til lyst til at spille eller synge igen, og så er det bare med at komme igang. Du kan få svar på alle dine spørgsmål, hvis du går ind på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe.

Læs mere her. Jeg håber, at denne blogpost har givet dig lyst til at spille igen eller måske på ny, eller måske skal du igang med at synge? Ha’ en dejlig dag.