Flexleasing er nemt og overskueligt

Flexleasing er nemt og det kan helt sikkert svare sig

Som dansker, er der ingen tvivl om at det er lidt sværere og lidt dyrere at få fat i sin drømmebil. Med flexleasing er det dog muligt at dele den dyre afgift op i flere bider, så du kan få den bil du altid har drømt om!

Flexleasing: Tag en genvej til drømmebilen

Uanset om det gælder sport, komfort eller plads, så kan flexleasing være den helt rigtige løsning for at få den bil du altid har drømt om. Når først en bil bliver leveret til landet, skal den vurderes af skat. Her vil myndighederne kigge på kilometer antal, stand, farve, årgang og meget mere. Så før den nye bil skal ud på vejene, skal den fastsættes i forhold til pris. Oven i hatten ligger man beskatningen på bilen samt den endelige moms. Dette kan for mange være et uoverskueligt beløb at betale i et enkelt hug og derfor giver flexleasing ligepludselig meget god mening.

Igennem flexleasing, kan man som privatkunde, dele denne heftige afgift op i mindre bidder. Hvis du ønsker at foretage flexleasing på en bil i 12 måneder, vil du kun skulle betale for de 12 måneder og ikke hele registreringsafgiften. Statsregulerede satser bestemmer den procentdel du betaler hver måned af bilens samlede registreringsafgift – jo længere tid du leaser bilen, jo mindre er procentsatsen. Dette betyder at du som privatkunde kun samlet set skal betale mellem 0,5-2% af bilens registreringsafgift om måneden, afhængig af hvor lang tid du foretager flexleasing på bilen.

Som privatperson er det ifølge dansk lov ikke lovligt at eje en flexleaset bil, hvilket er grunden til at man gør det igennem et firma.  Firmaet lejer derfor bilen ud til dig. Ligesom når der tages billån vil leasingselskabet kræve en samlet ydelse pr. måned, bestående af afdrag på registreringsafgiften samt renter på bilen.

Hvad sker der når jeg er færdig med flexleasing?

Når din kontrakt med leasingselskabet er ovre, er det lovpligtigt at kunden køber bilen og dermed indfrier den resterende værdi der er tilbage i bilen. I og med bilen nu er uden registreringsafgift kan den sælges både i danmark men også på tværs af landegrænser. På denne måde har man et stort marked til at sælge bilen videre igen. Firmaer som Special Cars har mange kunder og kan ofte hjælpe under salgsprocessen. Branchen de befinder sig i tillader dem ofte at afsætte bilerne hurtigt i udlandet eller til en af deres andre kunder.

Skriv et svar