Find ny gamer bærbar som kan det den skal

Hvis du gamer, så har du nok et forhold til hvad din computer, harddisk osv. skal kunne. Måske har du både en gamer bærbar og en stationær computer du spiller på. Vi oplever faktisk ofte at mange ligefrem medbringer deres stationære computer til f.eks. LAN hos venner og andre gamere.

Gør det nemmere for dig selv med en gamer bærbar

Det er selvfølgelig rigtig fint at have en stationær computer at spille på. Det har rigtig mange. Der er dog en hel del gode grunde til også at anskaffe sig en gamer bærbar. Det behøver ikke nødvendigvis kun være et supplement til din stationære. Du kan sagten finde en gamer bærbar med rigtig meget plads, og som faktisk kan stort set det samme som din stationære. For det første er den noget nemmere at tage med sig, når du skal have den med nogen steder. Hvad end det er til LAN et sted, eller hvis du får lyst til at game på din ferie. Og så er der også den fordel at den helt generelt ikke fylder ret meget. Det er altså bare noget vi har oplevet at rigtig mange kvinder sætter pris på.

Ja, nu behøver det jo bestemt ikke kun være mænd der gamer, men rent statistisk er der utroligt mange mandlige gamere. Mange af disse har dedikerede rum til computer, skrivebord, ergonomisk stol osv. Jeg tror ikke vi har tal på hvor mange gange vi har hørt mange af disse mænds bedre halvdel være utilfredse med den situation. Hvorfor skal der dedikeres et helt rum til at game? Eller hvorfor skal der stå et stort grimt monstrum og fylde i stuen? Hvad vi ikke har hørt af beklagelser fra kvinder. Og som kvinde må jeg altså være tilbøjelig til at give mange af disse kvinder ret. Det er da ikke det mest sexede udstyr at have stående

Find den løsning der passer for dig

Det vigtigste er selvfølgelig at du finder den løsning som du trives bedst med. Jovist, der er noget der hedder kompromis når man er i et forhold. Det behøver en gamer bærbar dog ikke at være. Der findes faktisk mange virkelig gode af slagsen. Så er der bare den fordel at den hverken fylder eller vejer så meget som en stationær. Du kan selv starte med at undersøge mulighederne på nettet. Bare ved at google ’gamer bærbar’ dukker der gode sider om med forskellige bærbare computere til gaming. Giv det et skud, og prøv dig frem.