Den danske sommer behøver en fritstående pool

I dag her på bloggen skal vi tale om en fritstående pool. Det er sommer, vejret er dejligt og det er et perfekt tidspunkt at købe en pool på.

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om en fritstående pool. Det er sommer, vejret er dejligt og det er et perfekt tidspunkt at købe en pool på. Jeg vil gerne selv have en, og derfor har jeg undersøgt muligheder. Læs med.

Sommer = fritstående pool

Så er det godt nok blevet sommer, hva? Shorts og sandaler, sodavandsis, sved på panden på den daglige commute til arbejde, lyse nætter… Så er det nu vi begynder at sige til hinanden, at det kunne være fedt med en pool. Der findes faktisk ikke noget bedre, end at blive nedkølet i egen have i en fritstående pool. Det er tilmed den perfekte legeplads for børnene, som kan bruge flere timer på at plaske rundt i det kølende vand. Og det er klart hygge for de voksne. Den sidste uges tid har jeg selv været på udkig efter en pool til mig og min mand, som ligger og sveder i solen. Vi overvejer en nedgravet pool overfor en fritstående pool. Der er så mange for ved hver af dem, men knapt så mange imod, så vi skal liiiige tage den beslutning. Derfor tænkte jeg, at vi kunne tale om det herinde i dag.

Skal du køles ned?

Det er 24 grader i dag, så lige nu ville jeg jo ønske, at vi havde taget en beslutning, så vi kunne bade rundt i vandet efter arbejde. Men jeg vil faktisk høre jer, hvad I synes. Skal vi købe en pool, som blive nedgravet eller en fritstående pool? Det kunne være SÅ fedt, at vi ikke skal mod en strand hver gang vi vil køle ned i løbet af sommeren, så vil I ikke kommentere nedenfor, hvilken I synes vi skal købe? Jeg har linket til den længere oppe i denne blogpost. Så viser jeg min mand, hvad I siger til det 🙂 Vi overvejer nummer tre eller fire, så det er altså imellem den store fritstående, som også er den dyreste, men ikke en pris som jeg synes er skræmmende overhovedet. Den kan enten stå frit eller graves ned. Og så er det den fritstående klassiske pool, som står på fliser eller sten, man lægger nedenunder den. Den klassiske er selvfølgelig et par tusinde kroner billigere, så der er også noget at overveje i forhold til det… Jeg er i pool-dilemma. Hihi. Hjælp.

I kan læse mere boligindhold på bloggen lige her. Ha’ en dejlig mandag.